Wijkvereniging Voorburg-West

De wijkvereniging, opgericht op 16 juni 1975, heeft volgens haar statuten ten doel: de bevordering van de leefbaarheid in de ruimste zin in de wijk Voorburg-West. De wijkvereniging doet dat door:

– het behartigen van de belangen van de wijkbewoners, bijvoorbeeld met betrekking tot de ruimtelijke ordening. De dreigende aanleg van een “Rotterdamse Baan” over het grondgebied van Voorburg-West was immers de aanleiding voor het oprichten van de wijkvereniging.

– het uitvoeren van sociaal-culturele activiteiten inĀ CultureelĀ centrum Agora, waarin ruimte is voor ontmoeting en voor eenmalige of meerdaagse workshops, cursussen en andere activiteiten op het gebied van sport, spel, dans, ontspanning, creativiteit, koken, taal en cultuur voor alle leeftijden.

– het uitbrengen van een wijkkrant. Deze verschijnt eenmaal per jaar in de zomer en bevat, naast algemene wetenswaardigheden, een overzicht van de activiteiten in en rond Agora in het nieuwe seizoen, dat loopt van september tot juli. De wijkkrant wordt bezorgd bij alle inwoners van de wijk en is beschikbaar voor degenen die Agora bezoeken voor een cursus of andere activiteit. Exemplaren van de wijkkrant zijn altijd verkrijgbaar in het cultureel centrum.

– het doen plaatsen van advertenties of persberichten in de lokale kranten om te wijzen op nieuwe activiteiten en andere belangwekkende ontwikkelingen.

De wijkkrant 2022

Agora (<Gr.), v. (m.), centraal openbaar plein in oudgriekse steden.
Neem contact op

Voor meer informatie over de mogelijkheden, vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar info@drukkerijexcelsior.nl

Excelsior Preview is onderdeel van Drukkerij Excelsior BV